تبلیغات
شیمیست ایرانی
این صفحه را به اشتراک بگذارید

هدف از بسته‌بندی مواد غذایی جلوگیری از فساد باکتری‌ها و از دست‌ رفتن ‏مواد مغذی و در نتیجه، افزایش مدت‌زمان ماندگاری آن‌ها است. بسته‌بندی ‏مواد غذایی از عمده‌ترین کاربردهای فناوری نانو در مبحث غذا است. فناوری ‏نانو امیدهای بسیاری برای دستیابی به بسته‌بندی مواد غذایی با قابلیت‌های ‏ایمنی و نگهداری بیشتر، و در نهایت: غذای سالم‌تر، ایجاد می‌کند. کلید ‏دستیابی به پیشرفت‌های آینده بسته‌بندی‌های قابل انعطاف هوشمند، فعال، و ‏نانوکامپوزیت‌های پلیمری هستند. نانوذرات در نانوکامپوزیت‌های پلیمری ‏سطح ویژه بالایی نسبت به ذرات در اندازه میکرو دارند. همین سطح ویژه بالا ‏موجب بهبود برهم‌کنش بین پلیمر و نانوذرات می‌شود و دستیابی به ‏ویژگی‌های مناسب را ممکن می‌سازد. از جمله نانوذرات مورد استفاده در ‏بسته‌بندی مواد غذایی میتوان به نانورس و نانونقره اشاره کرد. در این مقاله ‏مروری سعی شده است انواع نانوکامپوزیت‌های مورد استفاده در بسته‌بندی ‏مواد غذایی معرفی شوند و مورد بررسی قرار گیرند.‏

این مقاله را دانلودکنید

رمز:www.analyte.ir





نظرات شما () نویسنده: admin . 16 بهمن 91 - 06:19 ب.ظ

آخرین مطالب

» شیمیست ایرانی پایگاهی جامع برای شیمیست های ایرانی ( 21 تیر 96 )
» لاک ناخن ( 19 تیر 96 )
» فهرستی از 20 حلال مختلف و کاربرد و اثرات آن ( 19 تیر 96 )
» صنعت رنگ سازی ( 19 تیر 96 )
» پوششی برای زیبایی و حفاظت ( 19 تیر 96 )
» رزین چیست؟ ( 19 تیر 96 )
» کامپوزیت های تقویت شده ( 7 شهریور 92 )
» به چالش کشیدن قوانین فیزیک ( 30 تیر 92 )
» سنتز ترکیبات آلی از جان شاپلی+دانلود ( 19 اسفند 91 )
» دانلود کتاب طیف سنجی مدرن هولاس ( 19 اسفند 91 )
» سلنیوم در غذا و نقش آن در سلامتی +دانلود کتاب ( 19 اسفند 91 )
» ترکیبات جدید ضد قارچ ( 18 اسفند 91 )
» نانو بلور سریم اکسید ( 18 اسفند 91 )
» دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد تجزیه ( 18 اسفند 91 )
» دانلود کتاب جدول تناوبی ( 15 اسفند 91 )
» کارکرد و اهمیت پیل سوختی+دانلود ( 15 اسفند 91 )
» دانلود کتاب مکانیسم و تئوری در شیمی آلی و آزمایشگاه شیمی آلی 2 ( 12 اسفند 91 )
» تعیین ثابت تعادل واکنش استری شدن ( 11 اسفند 91 )
» هتروپلی اسیدها ( 11 اسفند 91 )
» آشنایی با ویتامین c و D2 ( 7 اسفند 91 )
» نکاتی چند در مورد تجزیه عنصری ( 4 اسفند 91 )
» اطلاعاتی در مورد گرانول ( 1 اسفند 91 )
» محلول های نانو ( 25 بهمن 91 )
» نانوتکنولوژی و ارزیابی ریسک ( 25 بهمن 91 )
» اکسیداسیون الکلها ( 25 بهمن 91 )
» تکنیکهای نوین آنالیز مواد: جداسازی صابونی ( 25 بهمن 91 )
» کاربرد نانوکامپوزیت‌ها در صنایع بسته‌بندی و مواد غذایی ( 16 بهمن 91 )
» ساخت نانوحسگر گاز آمونیاک با بهره‌گیری از پلی پیرول ( 16 بهمن 91 )
» برتری نانوغشاءهای کربنی برای جداسازی مولکول‌ها ( 16 بهمن 91 )
» استفاده از حفره‌های موجود در گرافن برای جداسازی ( 16 بهمن 91 )
 

مدیریت سایت

لینکستان

نظرسنجی

مقطع تحصیلی شما چیست؟



ADS

آمار بازید

کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :

درباره ما